Nu är det slut på veckan...

Nu är det fredag och det betyder att jag får sova längre än sju och jag tackar Gudarna att de skapade helg för oss nere på jorden. Jag uppskattar verkligen helgen för då kan släppa skolan och jobbet och tänka på annat, en tävlingen eller någon aktivitet som man håller på med. Då är det alltid bättre för dig själv om du bara får tänka på annat. Det bruka Olof säga innan vi tar en rast.

Jag skrev om SM tidigare. Jag var livsrädd att allt skulle gå åt helvetet, men tack vare några riktigt duktiga killar och tjejer ifrån min klubb så allt gick så bra att jag kunde knappt tro mina egna ögon. Och själva tävlingen gick så fantastiskt bra för oss i Storuman. Över femtio medaljer, mycket mer än förra året + att vi blev årets klubb. Jag är väldigt glad över dessa vinster.

(Jag fick ett silver, två brons och en fjärde plats)

Sparkle

The light of the stars in the sky that I looked up to,
Old memories and wishes are sent, crossing through time unfading.
The cries of someone are reflected in your eyes with a sparkle, the feelings in the wind.
The wishes in the moon, they all live within powerful limitations, today
Our feelings too, will one day continue to shine.
With someone's heart, like those stars.


Snart är det dags

Påsklovet har börjat för mig, men det betyder inte mycket för mig. Det enda som påsklov står för är att det är snart SM! Jag ska få bryta arm på hemmaplan med Sveriges tuffaste armbrytare. Hur coolt som helst. Det finns inget bättre än att få veta att en sådan stor tävling som Sverige Mästerskap ska vara på hemma plan. Det gör ju allting så mycket roligare för ens vardag. Man behöver inte kliva upp klockan sju på morgonen för att åka dit.

Jag längtar <3

RSS 2.0