Längtar tills i kväll

Inget mer finns det att säga: Jag längtar tills jag får träffa Peter, Backis och Fällan. Vi kommer ha en skitkul kväll med skräck filmer och Uno attack! ^_^

Jag känner mig glad! Skräckens kväll anländer snart <333

Känner du igen dig?

Svara ärligt på frågorna
Har du föräldrar? - Ja
Sätter de konstiga gränser - Ja
Har de tagit något som visar att det är ditt rum? - Min dörr
Har det hänt någon annan person? - Anna i Freaky Friday
Är dina föräldrar "överbeskyddande"? - Ja



Har just fått veta att jag inte får fara och se Tokio Hotel i Mars och det kraschade allt hopp till glädje. Jag har velat se dem ändå sedan jag kom ut ur sjukhuset 2005 och nu när jag har en stor chans att få se dem (För med all säkerhet ska de ut på världsturné) och då kommer föräldrarna och säger att jag inte får. Är inte jag arton då och får ta hand om mig själv? Varför ska de ändra allt de säger hela tiden?
Min mamma säger att när jag är arton så får jag göra vad jag vill, men ta konsekvenserna för mitt handlande. Medan min pappa säger att så länge som jag bor under hans tak så måste jag följa hans regler. Jag får inte pierca, tatuera eller göra något konstigt med min kropp.
Tyvärr att behöva säga det pappa, men jag är blåhårig och det kommer sitta i mitt hår tills jag har duschat minst sex gånger eller tills håret rakas av (Det vore nästan värre än blått hår, eller hur?)
Jag tänker inte ge upp, men jag antar att mina föräldrar inte heller tänker ge upp den här kampen. 

Önska mig lycka till i den här kampen. Men om jag ska fullt lita på min magkänsla så kommer jag förlora det här hur mycket jag än kämpar -.-

Hade det bättre än jag haft det


Mitt huvud sitter i mina intressen istället för skolan

Jag hatar att behöva säga det så alla ser, men vad mer finns det att göra? Jag tycker om musik, armbrytning, böcker, poesi och nu har jag fått intresse för graffiti eftersom det är enklare än vad man tror.
Igår fick jag och några andra prova på Graffiti och såhär såg det ut innan man fick något konstigt rus så man klottrade tilld et så man inte ens såg att det stod PING-PONG, men det var kul och jag kände mig nöjd att jag inte sabbade det hela. "Läraren" vi hade i det här var en skön kille, han tror han kommer ihåg hur det kändes att vara en nybörjare så han tog det grundliga bra och så alla förstod. Alla hade kul och pingissalen kommer aldrig se likadan ut för dig. Den kommer bli mer en graffiti sal än en pingissal.

Folk tycker säkert att jag är konstig, men det förvånar mig inte. Det finns få som tycker jag är normal (Om det ordet ens borde finnas) och så då kan folk inte fatta att jag tycker om Graffiti, men det spelar ju ingen roll vem du är och vad dina vanliga intressen är för att det spelar ingen roll. Du har rätt att prova på allting som går att prova utan att de skadar dig och din omgiving.

Ett tips: Prova inte på graffiti utan att veta vad du ger dig in i. Det kan ha seriösa konsekvenser. Sök tillständ att få göra graffiti på ett speciellt ställe och sedan gör du något snyggt där som du kan vara stolt över.

Hade

Tatto


Jag blev så sugen att göra en tatuering och jag vet att jag måste
vänta tills jag blir av med min jäkla stålplatta och hålen den lämnar
måste läka innan jag får ens tänka tanken, men jag vill veta hur det
känner. Ingen kan ju veta hur det känns för mig att tatuera mig.
Det vet bara hur det känns för dem. Vissa sa att det gjorde förjävla ont
medan andra sa att det inte gjorde så ont. Tills de skulle skugga till det.
Jag vill att plattan blir operarad ur min kropp!!!

Håller någon med mig?

I natten

Inom mig blir det långsamt kallt
Hur länge kan vi båda vara kvar här
Stanna här, skuggorna vill hämta mig
Men när vi går, då går vi båda två

Du är allt det som jag är
Och allt det som flyter i mina ådror
Alltid ska vi bära varandra
Oavsett vart vi faller, oavsett hur djupt

Jag vill inte vara ensam där
Låt oss falla tillsammans
In i natten
Någon gång, när tiden är inne
Låt oss falla tillsammans
In i natten

Jag hör när du tyst ropar
Känner varje andetag du tar
Och även när ödet separerar oss
Oavsett vad som därefter kommer, det delar vi

Jag vill inte vara ensam där
Låt oss falla tillsammans
In i natten
Någon gång, när tiden är inne
Låt oss falla tillsammans
In i natten
In i natten, någon gång
In i natten, bara tillsammans med dig
Håll mig kvar
Annars ger jag mig ensam ut i natten
Ta mig med och håll mig kvar
Annars ger jag mig ensam ut i natten
Du är allt det som jag är

Jag vill inte vara ensam där
Låt oss falla tillsammans
In i natten
Någon gång, när tiden är inne
Låt oss falla tillsammans
In i natten

Du är allt det som jag är
Och allt det som flyter i mina ådror



De bästa skrev den här låten <3
De hjälper mig varje dag <3
De finns föralltid hos mig <3
De är Tokio Hotel <3


Ny bild på mig själv


Jag kan inte säga att min bror har noll smak för att jag har på mig
hans tröja och den ser ju inte helt dålig ut. Men det är ett problem med
brorsans skjorta: ärmarna är för tajta, men det betyder bara en sak:
Jag har större armmuskler än min bror XD

Lov...?

Jag sitter och väntar på att få höra min egen musik för att jag börjar bli trött på pappas musik.. Den är inte dålig, men han vill inte lyssna på något annat än Black Sabbath och jag lovade att han skulle få lyssna tills han är klar med det han håller på med och jag försöker komma på något annat att göra än det jag håller på med.

Jag längtar tills på måndag för då kan jag fara upp till Storuman och sitta på bibblan och göra något roligare än att sova bort hela dagen tills kvällarna då jag ska träna och prova på Graffiti. Det fanns inget bättre än att göra för att det är svårt att dansa för mig och DJ har jag redan provat på.
På onsdag kommer Peter hem och då far Johannes hem. Jag saknar Peter och jag vet att han kommer bli förvånad över min nya frisyr. Tomas blev det och många har stirrat på mig ända sedan i torsdags. Jag undrar vad som är så fel med mitt hår?!

Nu har jag ätit middag och min kära far är fortfarande inte klar med det han håller på med och jag vill inte lyssna på det här. Jag har lyssnat på den här musiken sedan jag var liten. Jag kan texterna lika väl som jag kan gå. (Även om jag haltar så går jag och du fattar vad jag menar med det jag säger) Jag längtar tills i morgon. Då ska jag göra något roligt: Bibblan - Here I come!

Hade gött

Glashjärtat - En lång färd till helvetet ljuva vatten

Skriver på min roman som ska heta glashjärtat, men jag undrar om jag någonsin ska komma till slutet eller kunna vrålskriva utan att behöva fundera vad som ska hända härnäst för Rascha/Raven. Men det kommer inte hända eftersom saker förhindrar min hjärna att ta till mig inspiration. Jag kan inte skriva en mening utan de känns fel...

Jag kan inte ens se på anime för att få någon kick utan att jag blir för fast i det och glömmer det jag verkligen var ute efter. Jag borde skämmas mycket. Jag kan inte ens komma på något att skriva (Förutom det här, men det räknas inte. Det här är en massa ord som jag blandar ihop så ni ska veta vad som har hänt)

I morgon är det träning och då förhoppningsvis får jag träna hårdare och inte förstöra handleden...

jaja, inget mer att säga om det. Det är bara en dum dröm. Jag ska nog försöka tända glöden i mina skrivfingar. 

hade 

Min älskade <3

Jag tänker tillägga det här inlägget till min bästa vän Cassie (My Beloved Wife) och hennes fan fiction som tar mig vid storm varje gång!
http://www.fanfiction.net/s/4604831/1/Dying_Not_To_Hurt_You

Den handlar om en anime serie (Full Metal Alchemist) och där hon har lagt till några egna karaktärer. Den är bra och jag tycker att alla borde läsa den (P.S.) den är på engelska! :P

Idag har jag inte hunnit göra något annat än att vakna upp och klä på mig några kläder, snart ska jag väl ringa Peter och se om vi ska hitta på något ikväll.

Sitter just nu och chattar med Eli om hårfärger och om våra vanliga namn... -.-

Hade gött


Idol 2009

Jag trodde aldrig att jag skulle skriva det så att folk ser det, men jag ser fram emot nästa fredag för att se vilket tema är då. Jag som hatar Idol i vanliga, men detta år är det annorlunda för en av mina favoriter klarade hela vägen för en gångs skull. Det gjorde mig väldigt glad! ^-^

Idag gick Spanskan snabbare än tänkt och Jossan bjöd på fika (Yey!) och jag ska göra det nästa fredag har jag tänkt om jag får tid, men om jag minns rätt så har jag det på fredag och då kan man låna micron i lärarrummet om den måste värmas.

Jag ska äntligen få träffa Peter och Backis i morgon och jag hoppas att vi gör mycket kul ihop. Typ Uno Attack, det är ett sjukt roligt spel och det finns inte i Sverige! XD

Bror kommer in. Vi ses! :P


Kort kort

JAG VILL INTE HA SPANSKA I TRE TIMMAR!!!! JAG VILL HEM SÅ JAG HINNER STÄDA SÅ JAG INTE MÅSTE SITTA HEMMA HELA HELGEN MEDAN BACKIS OCH PETER HAR ROLIGT ;_;

Dryga, dryga skoldag utan Ryssträning

Jag har haft en tråkig engelska och nu ska jag plåga mig igenom en ännu tråkigare geografi... Jag vill bara hem och börja göra något mer meningsfullt som öva in glosorna som jag har tills i morgon och göra andra läxor. Sedan kan jag försöka cykla mig igenom snön och isen som har lagt sig på marken (Slåg mitt knä på mitt dåliga ben på väg till lunchen och jag är ganska säker hela Storuman hörde mig svära)

Jag längtar tills jag får köpa Tokio Hotels deluxe album (Både tyska och engelska låtar) Jag längtar, men den finns bara att köpa på utlänska hemsidor så det är mycket dyrare och dessutom kostar frakten, men eftersom det är Tokio Hotel så antar jag att det är värt vartenda öre!

På fredag ska jag äntligen få träffa Peter! Och förhoppningasvis så kommer jag få träffa my beloved Cassie också, men hennes mamma stjäl henne ifrån mig. (Min svärmor är jätteelak emot mig)

Och just nu håller Aspen på att göra en penmustsach (Vet om jag stavade ordet rätt) och det gör att Björken bara måste prova och när han gjort gör också Ida det medan hon håller på att skratta ihjäl sig. Jag och Amanda skrattar bara och har bara roligt åt dem. Jag antar att alla är uttråkade så de börjar göra allt för att roa varandra.

Efter det här ska jag och ettorna springa runt badsjön, men jag får inte och det får inte heller Simone så vi ska bara gå ett varv och göra magövningar + armhävningar om vi får det, men annars så tänker jag plugga på saker jag ligger dåligt till med (H t.ex.) och jag måste lära mig orden på Spanska och Engelska för att Maria valde så tråkiga ord som man aldrig använder i vanliga fall. (Hon valde typ synonymer som låter så knäppa så det inte är sant) och jag ville att hon skulle ta ordet "Hatred" men hon hoppade över det och då blev jag väldigt purken för resten av dagen och det såg mina föräldrar, men de frågade inte varför de hade inte förstått varför jag blev sur för en "sådan löjlig sak".. Men det är roligt att lära sig ord som låter bra och jag vet att jag kommer använda.

Just nu lyssnar jag på "Hey you" ifrån Tokio Hotels nya album och jag gillar att deras sound är så mycket nyare än de andra underbara låtar. Jag kommer nog vara glad tills jag kan dem utantill, då kommer jag vänta och bli galen tills det nya album kommer och så kommer det fortsätta.

Hade gött ;)

Kroppen värker

Hej igen... Kroppen värker efter ett hårt gympass (I onsdags) och ett hårdare ryssträningspass (I torsdags) Jag känner mig som en blöt strumpa och vill bara sova, men jag ska städa mitt rum så jag hittar mitt kära USB-minne. Mitt livs arbete ligger på den och den som bara vågar radera det ska (Jag lovar jag gör det även om det vore Erlandsson, Drago eller Socker-Conny) jag stoppa upp en kvast tills den kommer ut ur deras käft. Jag har arbetat med vissa i flera sömnlösa dagar (tre veckor var max) och det sliter på kroppen väldigt mycket, men då ser jag ju resultat på det senare (Hoppas få publisera något snart)

Imorgon ska jag och Simone träna på gymet tillsammans och bli helt sluta där. Jag ska plåga mig mer än henne, det är så vi gör. Vi kör slut på varandra och "pushar" på varandra att fortsätta ändå. Det är skit roligt att göra det och sedan känna hur ont man har nästa dag. Då vet man att man har kört hårt och då börjar jag gråta av glädje. "Jag kommer bli starkare..." säger jag tyst för mig själv. Den känslan är underbar för mig.

Jag upptäckte en rolig sak på hemsidan (Marie-Jossan och Socker-Conny, ta inte åt er. Men jag tycker det var komiskt) Jag såg att mitt efternamn blev felstavas (K istället C) och det tycker jag var komiskt...

Glashjärtat har jag kommit till sidan 59 (Kapitel 9) och jag hade hoppats få komma längre, men jag har tappat "tråden" på den så jag måste läsa igenom hela den så jag vet var allt var och hur jag hade tänkt att den ska fortsätta. Du får skrivråd i slutet

Jag pratade med Lovechild88 (Peter alias Sara) i 0:38:38 och det var roligt. Han var verkligen en trevlig kille. Ser verkligen fram emot att träffa i Februari (Min födelsemånad!) Och då ska jag få träffa Tora som jag inte sett på väldigt länge. Det ska bli en härlig dag då.

Och en person som jag vill träffa snart är min älskade Cassie. Jag har inte sett henne sedan middagen hos Jerker och det är kanske ett halvår sedan. (Snart i alla fall om jag har fel) Det är ganska ensamt utan henne. Hon är en del av mitt nya bra liv. Hon har hjälpt mig att komma ifrån det djupa hålet av hat och rädsla. Jag hoppas du ser det här för att jag vill att du ska veta hur mycket jag älskar dig och du kommer alltid vara i mitt hjärta. Jag kommer aldrig överge dig. Vill du att jag ska komma så ring så tar jag första bussen till umeå och söker upp dig. Jag skiter i allt annat, behöver du mig så tänker jag finnas för dig. Älskar dig så mycket (Har sagt det redan, men jag vill säga det igen)

Peter Byström och Tomas Backlund - Jag saknar er. Hoppas vi ses snart och jag vill inte behöva oroa mig för dig Peter över vad du äter. (Nudelpojken till attack!) Och dig Backis behöver jag inte oroa mig för att jag vet att du kan ta hand om dig själv. Du är en vuxen man.

En lista över hur du ska skriva (Författarråd)
- Tänk ut en bra handling (Genom drömmar ex)
- Skriv upp karaktärerna så du inte glömmer bort dem och deras egenskaper
- Börja med en inledning så andra förstår vad det handlar om
- Försök tänka dig att du ska få all info som möjligt (Läsarna kan inte läsa dina tankar)
- Skriv på en plats sär du kan vara ensam
- Se till att ingen läser det förrän du ger dem tillåtelse
- Och om du är kunnig ska du tamme f*n inte lyda dessa råd

Hade gött XD


RSS 2.0