LAN/KU

Jag sitter på ett minilan på KU, med ungefär 17-20 pers. Det är mycket människor som har varit på KU på länge. Det känns bra för då vet man att det kommer sluta gott med det, Dessutom så måt inte jag dåligt över något som jag har upplevt även om jag vet att det kommer hända i natt också, smärtan som alltid kommer om nätterna. Ni tror säkert att det är något snusikgt, men det är inte det! Det är en stark smärta som jag aldrig kan beskriva med ord. Man måster uppleva den själv för att förstå den.

TT_TT

Detta suger, men KU gör att smärtan minskar och jag kan le lite mer än vad jag brukar. Det är okej att vara sig själv här vissa gågnger, men inte hela tiden :/

Hade gött

\../(>v<)\../ 

Helg suger!

Jag har drygat typ hela helgen med av att vänta och sådant. Det enda roliga som har hänt är att jag övningkörde typ 2 ½ timme med pappa och han tyckte att jag verkligen hade blivit bättre. och Ellie var också med, kommer du ihåg hur det gick för dig gumman? XD  Och KU kvällen var inte heller så kass tills tre jiddrare kom och gjorde kvällen kass och de kunde inte ens städa undan ett jävla litet hemmabiosystem! Jag blir så arg och besviken att de ens får vara på KU efter att gjort en sådan dålig insats.

Och jag är inte heller på gott humör efter dagens KU. En sak: Jag är jag och jag kan aldrig ändra mig så länge jag bor här! Om jag bodde någonstans skulle jag få en ny start, de fick ni två men inte jag. Jag skulle gärna vilja göra det.

Tänk efter vart ni bor och vart ni bodde förut.

;_; Jag vill inte bo kvar i Storuman!


Lite mellanrum

Ledsen om det var länge sedan, men det är roligt att skriva om någon skriver

Jag har inte gjort något speciellt förutom att prata med någon som betyder väldigt mycket för mig. Jag och han pratade i typ 4 timmar, det var underbart men också jobbigt eftersom han verkade vara helt obeskymrad om livet och sådant medan jag ville bara börja gråta och säga att jag vill hata honom och be honom dra åt helvetet! Men jag kunde inte, varken orden eller tårarna kom fram, jag är helt patetisk...

Annars så tar snart skolan kål på mig för att det är uppgift på uppgift och prov på prov. Jag vill inte och snart har jag fått nog på hela skiten, det är skit på skit på skit. Är det någon som känner samma sak som går Samhällskunskap 1?

Och nu har jag inget mer att säga förut att jag längtar till Japanskan klockan 16:00 och alla andra som läser i den kursen, tjejerna och de två killarna.

Hade det bra
o(>v<)o

Jag klarar snart inge mer

Jag är inte på gott humör eftersom mitt USB-minnet är borta! Allt mitt arbete är borta med USB-minnet jag vet inte vart de kan ta tagit vägen eftersom jag hade det igår och jag såg det imorse, men när jag gick ut till busshållsplatsen så minns jag inte om det var i min ficka och jag kollade inte heller om jag hade det i min ficka efter jag har klivit av bussen.
Jag tänker fråga busschauffören klockan 14:00 för att det är den tidigaste bussen (Som jag åker med) och sedan ska jag även kolla vid begravningsbyrån för att se om det fortfarande finns där.
Jag blir galen! Där finns mycket som jag håller kärt. Dikter, en låttext utan melodi och bilder som är vackra.
Om ni tycker att det inte är så mycket att bli ledsen & upprörd över så är det för att jag har givit mitt liv åt att skriva, och utan det som finns på USB-minnet så kan jag inte fortsätta med skrivandet!

;_; Jag är ledsen och kan inte se glädje

Hej... "suck"

Jag sitter på skolan, under en samhällskunskapslektion och undrar om den någonsin kommer ta slut. Jag vill sucka, pusta och stöna för att jag är så uttråkad. Jag orkar snart inte vara på skolan, skolan suger musten ur en och jag har inte heller sovi så gott (pratade i 4 timmar med mitt ex) och jag förstår inte hur mycket jag än vill hata honom så kan jag inte det. Jag blir galen på mig själv!!!!!!

Och det fannsinte så mycket mer  att berätta om den här dagen.

Hade bra och lev gott
o(>v<)o

Hej döingar

Hej allihopa! Jag är inte direkt van med att skriva på blogg, men jag vänjer mig med tiden! XD
Dagen: Har varit på en gudstjänst som lönade sig, vi fick mycket beröm, men ändå blev mn morsa piss of för att jag inte svarade på ett sms för att jag höll på att ställa på några stolar och bord (Kommer nog ha lite ont i armarna i morgon)
På tal om imorgon så vill jag inte gå till skolan för att det finns så många jiddare!

Något som kanske kan få er på gott humör: Jag är det tredje kapitelet i min bok (Vet inte om någon kommer läsa den, men jag känner mig stolt!)
Jag känner att ja kommer bli klar snart, kanske om 8 månader så är jag nog klar. Men då är det att vänta på att någon nappar, och om det händer så måste jag skriva på nästa bok och se om dom diggar den också.. Jag blir bara snurrig av tanken.

Sorry om jag fick er att deppa ihop.

Kärlek & respekt som Melinda Wrede säger

Hade bra o(>v<)o

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0